If bla is a concept - blamaster is the master of bla

Wednesday, July 20, 2005

I just love to work for free

I like to wake up in the morning in the park and go without breakfast to no office. Where I don't plug my computer and I don't get a call from my boss. I have no status meeting with my colleagues and I drink no coffee. After sucessfully finishing no job at all, I don't go to lunch and I also have no coffee.
I don't come back to office and I get no calls. Then I don't go to a meeting where I don't meet a director to direct the free of charge project.
After I came from no meeting I continue to do nothing with the no team. When it's already 18:00 I don't sit in my car and I don't drive to my home.

That's how it looks like to work for free for our clients.

---------------------------------- in russian

Я просто обожаю работать бесплатно

Люблю проснуться утром в парке и без завтрака пойти на работу, которой не существует. Где я не включаю компьютер и мой начальник мне не звонит. Я не встречаюсь на статусе со своими коллегами и не пью кофе. После успешного выполнения несуществующей работы я не иду на ланч и опять не пью кофе.Я не возвращаюсь в офис и мне не звонят. Потом я не иду на встречу с директором по поводу проведения бесплатного проекта.После возвращения с подобной встречи я продолжаю заниматься ничем с несуществующей командой. Когда наступает 18:00 я не сажусь в свою машину и не еду домой.Вот что означает работать на клиентов бесплатно.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home